Aromatische behandelingen voor ontspanning en hulp bij genezing

In mijn praktijk kunt u terecht voor verschillende aromatische behandelingen. Behandelingen op het gebied van ontspanning en ondersteuning bij genezing.
Naast mijn krachtige leempakking, waarmee ik u sneller van een (slijmbeurs)ontsteking af kan helpen, zijn mijn andere behandelingen aromatische massages.

Lees hieronder meer over mijn aromatische behandelingen.

Aromatische massage

Mijn aromatische massage brengt u in een ultieme ontspanning waardoor u echt even helemaal tot uzelf komt. Naast de ontspannen werking is het ook goed voor uw geestelijke en sociale ontwikkeling.
Bij mijn aromatische massage maak ik gebruik van essentiële oliën die jouw stemming en lichamelijk welzijn verbeteren.

Lees meer

Sabaaydi massage

Mijn Sabaaydi massage kan uw lichamelijke (spier)pijnen verlichten en ook uw overtollige afvalstoffen en vocht opruimen. Hierdoor gaat u zich weer beter en fitter voelen. Ook valt u er nog sneller door af.
Naast een snellere genezing brengt het u ook in een diepe ontspanning

Lees meer

Warmwaterkussen massage

Mijn warmwaterkussen massage ontspant uw spieren en zenuwstelsel en zorgt voor een optimale doorbloeding in alle organen. De massage is een uitkomst voor mensen die niet (lang) op hun buik kunnen liggen. U ligt heerlijk ontspannen op twee grote rubberen zakken die gevuld zijn met warm water. Door het warme water ontspant uw lichaam zich volledig.

Lees meer

Oncologische massage

Oncologische massage biedt naast een optimale ontspanning ook ondersteuning bij het herstel van lichaam en geest. Het is fijn als u, naast alle ziekenhuisbehandelingen, ook een andere vorm van aandacht en aanraking kunt ervaren.

Lees meer

Leempakking

Een slijmbeursontsteking (in uw schouder) is met mijn leempakking effectief te behandelen. Mijn leempakking, gecombineerd met essentiële oliën en vette plantenolie, kan u effectief van uw klacht afhelpen. Meestal bent u na twee behandelingen al van uw slijmbeursontsteking (bursitis) af.

Lees meer

Aromatherapie en ZAO in het verpleeghuis

In het verpleeghuis kan ik er voor zorgen dat medewerkers en ouderen (nog) beter met elkaar communiceren doormiddel van aromatherapie en zintuigelijk activeren en ontspannen (ZAO).

Lees meer

Vragen over een Aromatische behandeling?

Heeft u een vraag over één of meerdere Aromatische behandelingen?
Neem dan gerust contact met mij op. Ik informeer u heel graag.