Slijmbeursontsteking of een andere plaatselijke ontsteking?

Loopt u al een tijdje rond met een vervelende slijmbeursontsteking
Heeft u al verschillende behandelingen geprobeerd, maar is het nog steeds niet over?

Dan wordt het echt tijd voor mijn leempakking.
Mijn leempakking, gecombineerd met essentiële oliën en vette plantenolie, kan u effectief van uw klacht afhelpen. Graag informeer ik u in een intakegesprek van € 25,- incl. BTW.

Essentiële oliën zijn oliën van planten en kruiden in een geconcentreerde vorm, dus de essentie van de werkzame delen van de planten en kruiden. Deze 100% natuurlijk olie dringt via de huid door naar de essentie van uw klacht.


De werking van leem bij een slijmbeursontsteking

Als het kussentje met vocht, de slijmbeurs (bursa), tussen uw pees en bot ontstoken raakt, dan kan uw gewricht, door extra vochtophoping, pijnlijk aanvoelen en stijf raken. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een gedeelte van uw lichaam, bijvoorbeeld uw schouder minder goed bewegen.

De krachtige Vertargil leem stimuleert, in combinatie met mijn oliën, de doorbloeding op de aangedane plek en bevordert de genezing. Ook zuigt het giftige stoffen op uit uw lichaam en geeft belangrijke mineralen aan uw lichaam af.

Meestal bent u na twee behandelingen al van uw slijmbeursontsteking (bursitis) af.


Leempakking voor slijmbeursontsteking

De stappen van een leempakking voor een slijmbeursontsteking

Ik meng een papje van het krachtige leem hydrolaat, een vette plantenolie en essentiële oliën. Dit mengsel breng ik aan op uw slijmbeursontsteking, waarna ik het goed inpak. Vervolgens kunt u gewoon weer naar huis en na acht uur zelf het verband verwijderen.

Leem kan op vele andere manieren ingezet worden. Graag informeer ik u over de mogelijkheden. 

Een deel-leempakking heeft u al vanaf € 25,- incl. BTW. Ook kunt u voor of na de behandeling kiezen voor ontspanning in de sauna wat € 7,50,- incl. BTW kost. U kunt zowel pinnen als contact afrekenen.

 “Na twee behandelingen met de leempakking van Sonja was de slijmbeursontsteking in mijn schouder verholpen. Twee jaar lang bij een fysiotherapeut en huisarts gelopen.
Het is wonderbaarlijk dat de pijn weg is en ik weer mijn arm kan optillen, zonder pijn.

Wil jij nu ook eindelijk eens van uw slijmbeursontsteking af?
Boek dan een leempakking bij mij. Dit kan door te bellen naar 06 18 20 15 19 of door hieronder uw gegevens achter te laten.