Sabaaydi massage: voor reiniging en verlichting

Heeft u last van spierpijn of een vorm van reuma, jicht of spierdystrofie? Of houdt u ergens in uw lichaam overmatig veel vocht vast? Misschien bent u aan het lijnen?

Mijn Sabaaydi massage brengt u verlichting bij pijnlijke spierklachten en helpt u met het afvoeren van overtollige afvalstoffen en vocht. Hierdoor gaat u zich weer beter en fitter voelen. Ook valt u er nog sneller door af.
Graag informeer ik u in een intakegesprek van € 25,- incl. BTW.


Wat gebeurt er tijdens een Sabaaydi massage

De massage, die zijn oorsprong in Thailand heeft, zorgt voor een betere energiedoorstroming in uw lichaam. Hierdoor worden onderliggende blokkades opgeheven en kan uw lichaam sneller genezen en zijn werk doen.
Omdat de Sabaaydi massage uw organen reinigt en uw aderwand verstevigt, zorgt u ook preventief voor een gezond lichaam en voorkomt u klachten.

Sabaaydi massage

Sabaaydi massage in een aantal handelingen

Bij mij kent de massage een aantal onderdelen.

Thais voetenbad

Sabaaydi massage voetenbadEerst krijgt u een heerlijk en verkwikkend Thais voetenbad.

Behandeling van uw benen

Vervolgens neemt u plaats op de voorverwarmde massagetafel waar ik met geneeskrachtige warme kruidenstempels u benen ‘stempelt”. Ik volg de meridianen van uw lichaam.

Na de achterkant van u benen met de geurige warme kruidenstempels te hebben behandeld volgt een warme oliemassage van de benen.

De Thaise kruidenstempels worden in Thailand gemaakt en bevatten een kruidenmix van Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de Kaffir, Tumeric ende Kaffir limoen.

Behandeling van andere delen

Sabaaydi massage voetenNa uw benen volgt deze procedure op de rug. De stempels hebben een reinigend en kalmerend effect waardoor u in een diepe staat van ontspanning zult verkeren. Het oliemengsel meng ik met dezelfde kruiden uit de stempels. Dit geeft een versterkend  effect.

Decolleté, nek, hoofd en schedel, armen, handen, voorkant benen en voeten en de buik. Worden eerst ‘gestempeld’ en dan met warme olie gemasseerd. De voeten krijgen hierbij extra aandacht

Met mijn Sabaaydi massage bent u ruim 90 minuten onderweg. Ook kunt u voor of na de behandeling kiezen voor ontspanning in de  sauna wat € 7,50,- incl. BTW kost. U kunt zowel pinnen als contact afrekenen.

Prijs van de massage is op aanvraag.

“ Na een Sabaaydi massage van Sonja ben ik het overtollige vocht in mijn benen snel kwijtgeraakt. Nu stap ik weer een stuk prettiger door het leven. Ook heb ik mij nog nooit zo ontspannen gevoeld als op de massagetafel bij Sonja.”

Wilt u ook op een weldadige manier van uw klachten af?
Boek dan een Sabaaydi massagebij mij. Dit kan door te bellen naar
06 18 20 15 19 of door hieronder uw gegevens achter te laten.